Webhosting

Ikplugins-wordpress-developers bied kwalitatief goede webhosting aan via Versio BV uit Leeuwarden. Ik beschik hier over een ruime webruimte waar zowel mijn eigen websites en applicaties op draaien, als die van een aantal klanten. Indien gewenst of geadviseerd, vanwege beschikbaarheid, webruimte-eisen of beveiliging, kan ik ook een dedicated webruimte voor u beheren bij Versio.

Het staat u vrij om ook uw eigen webhost te gebruiken voor uw website. Ik heb reeds ervaring met verschillende binnenlandse en buitenlandse webhosting bedrijven. Ik zal tijdens en na het project ook zorgdragen voor het technische beheer van deze webruimte, al kan ik natuurlijk geen verantwoording dragen voor de uptime en de beschikbaarheid van de externe ruimtes.

Standaard bied ik bij elke hosting oplossing ook beheer aan. Dit betekent dat ik de website opneem in mijn beheertool en backupstrategie, maar ook in mijn uptime monitor. Mocht er iets gebeuren, dan zal ik altijd zo snel mogelijk werken aan herstel van de service, samen met de betrokken webhost. Ook krijgt u kwartaalmatig een rapportage over updates, uptime en bezoekersaantallen.

Voor hoge kwaliteit hosting kunt u dus ook bij mij terecht!

Hosting Light
€ 10,- per maand
Maandelijks opzegbaar
Geen verplichtingen
Geschikt voor project websites
 
 
 
Basis Hosting
€ 80,- per jaar
Kwalitatieve hosting van uw website
Ongelimiteerde emailadressen
Inclusief backup en support voor alle websites
 
Domeinnamen te verkrijgen vanaf € 5,- per jaar
 
Premium Hosting
€125,- per jaar
Dedicated server voor uw gebruik!
Ongelimiteerde websites en emailadressen
Prioriteit support
 
Eerste domeinnaam gratis
 

Vraag vandaag nog een offerte aan!