Maatwerkoplossingen

WordPress heeft ontzettend veel mogelijkheden dus uw specifieke wensen kan ik zeer goed uitvoeren. Hieronder noem ik een aantal voorbeelden.

Ontwikkeling van webshops
woocommerceDeze websites worden op dezelfde manier ontwikkeld zoals hierboven vermeldt. Webshops voor producten, diensten, tickets en abonnementen hebben echter specifieke mogelijkheden die aangeboden worden middels (betaalde) plugins. Ik maak zelf gebruik van het WooCommerce platform. Ik kan de gehele ontwikkeling begeleiden, inclusief productfotografie en e-commerce integratie!

Member sites voor bedrijven, verenigingen en andere toepassingen
Wilt u zaken delen met een specifieke groep leden van uw bedrijf of vereniging, of premium content aanbieden tegen betaling? Ook hiervoor bied ik een volledig pakket met specifieke (betaalde) mogelijkheden. Het gehele traject, inclusief payment provider integratie, kan ik hierin begeleiden, dus neem contact op voor meer informatie!

Fotografie websites
nextgen-galleryAls fotograaf weet ik zelf dat een goed portfolio van levensbelang is. Ik maak gebruik van de Nextgen Gallery plugin om mijn portfolio vorm te geven. Indien uw wens een mooi portfolio is, begeleidt ik u graag in de implementatie van deze (premium) tool die niet alleen prachtige (responsive) gallerijen levert, maar ook mogelijkheden heeft voor verkoop en proofing door klanten.

Staat uw vraag er niet bij? Ik weet zeker dat ik een oplossing voor u kan bieden!