Webdesign

WebsiteAls fotograaf koos ik er voor om mijn bedrijfswebsite te ontwikkelen met WordPress, een online en open-source Content Management Systeem. Ik heb hiervoor gekozen nadat ik lang gezocht heb naar de beste mogelijkheid om een website te bouwen. WordPress levert vele mogelijkheden voor website ontwikkeling en beheer. Dit geldt voor tekst en ontwerp, maar zeker ook voor naamsbekendheid, zoekmachine vindbaarheid, sociale media integratie en de technische infrastructuur.

Mijn, inmiddels uitgebreide, ervaringen bied ik graag, voor mensen, verenigingen en bedrijven die een goede en mooie website willen die goed zelf te beheren is, de mogelijkheid dit door mij te laten realiseren middels advisering en ontwikkeling.

Ik beschik over een eigen webhost waarop ik uw website kwalitatief goed kan hosten. Tevens verzorg ik alle administratieve en technische beheerzaken voor u. Heeft u al een eigen host? geen probleem, ook die omgeving beheer ik graag voor u en gebruik ik om uw website op te ontwikkelen en beheren.

Ik bied een totaalservice aan tegen een scherpe prijs, in begrijpbare taal en met uw belang altijd voorop!

Maar ook voor de klant die specifieke vragen of wensen heeft en specifieke diensten wil afnemen, ben ik de geschikte persoon. En niet alleen voor websites, ik host een groeiend aantal webapplicaties voor het MKB die ik zelf ook gebruik voor mijn bedrijf en haar bedrijfsprocessen. Alleen dan kan ik u goede diensten verlenen!

Ik bied een aantal standaard diensten aan:

  1. Webhosting op eigen of uw eigen servers
  2. (Her)Ontwikkeling van uw website
  3. Maatwerkoplossingen
  4. Open-Source Applicaties
  5. Marketing en sociale media integratie

Ik bied een totaalservice met heldere, transparante prijzen. Alle informatie wordt tevens ontsloten in een beveiligd klantenportaal waar u ten allen tijde toegang tot heeft.

Veel is er mogelijk, alles is bespreekbaar.

Stuur een email voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.